רעש באוזן – המסיבה המושלמת
חלוקת כרטיסים לערב רעש באוזן/ מאת מישקה גינדין
2014 עברה חלפה לה, ואני מקווה ששרדתם את ערב הנובי גוד. 2014, על אף כמויות המוזיקה הנהדרות שלה, הרגישה עבורי טיפה כמו שנה שההתרחבות של הסצינה המוזיקלית לקהל חדש וחוץתלאביבי קצת נתקעת במקום, והתגברה אצלי התחושה שלמעט שמות בודדים שעשו פריצה משמעותית השנה, הסצנה בארץ עדיין פועלת בתוך תיבת תהודה. יחד עם זאת, יש המון תקווה ש2015 תהיה טובה יותר, הן למוזיקה והן באופן אישי. בינתיים יש כמה סימנים מעודדים לקראת השנה החדשה, ובראשם בחירתו של נדב רביד, איש הקצה, לתפקיד מנהל תחנת גלגל"צ. מי שראה השנה את הפריצה המטאורית של האנג'לסי, יודע כמה התחנה הפופולרית יכולה להרים להקה שעד לפני שנה-שנתיים הייתה די אלמונית מחוץ למס' רחובות בתל אביב. יהיה מרתק לראות מה השינויים שרביד יביא אל התחנה, ועד כמה תורגש "רוח המפקד" אם נדבר שניה בצה"לית.
אז אחרי ש2014 נגמרה עם מיליון מסיבות סילבסטר ששונאות עלי עד מאוד, אין דבר שמשמח אותי יותר מלפתוח את השנה החדשה במסיבת "רעש באוזן" באוזן השלישית, יום ו' ה2.1, בשעה 21:00. את המסיבה מארגנים צמד הדיג'יים Reflektor (תומר קריב וניצן פינקו), שעם כל סיכומי השנה שרצו בשבועות האחרונים הבנתי שהם עשו עבורי סיכום של 2014 תוך כדי השנה עם המוזיקה החדשה והמעולה שהם ניגנו, יחד עם הופעות של להקות Document ו Laila. כי מבחינתי, הופעה טובה היא תמיד המסיבה המושלמת, ואם ההופעה היא דאבל פיצ'ר של שתי להקות שיודעות לשלב בין מלודיות לרעש, מה טוב. ואם אחרי ההופעה יש תקלוט שמסוגל להרקיד ולרגש בו זמנית, אני בכלל בשמיים. ואם אני כבר הולך למסיבה, למה לא לחלק לקוראי הבלוג שני כרטיסים חינם?
אז לכבוד המסיבה הקרבה, שאלתי את אנשי רפלקטור וDocument מספר שאלות שתוכלו גם אתם להתרשם כמה מגניבים הם.
אז מי אתם ואיך נשמעת המוזיקה שלכם?
רפלקטור: אנחנו REFLEKTOR, צמד דיג'ייז, שדרני רדיו, כותבים וחולי מוסיקה באופן כללי. הקמנו את הליין הזה כי הרגשנו שיש בעיר הרבה מסיבות וליינים שמתמקדים בעבר – אייטיז, ניינטיז וכן הלאה, אבל אין ליין שמוקדש אך ורק למוסיקה חדשה, או ליתר דיוק למוסיקת אינדי חדשה. מטבענו אנחנו חופרים בדברים חדשים כדי לגלות מוסיקה, אז למה לא לשתף עוד אנשים? ואם כבר, אז למה לא במסיבה, עם אלכוהול, ריקודים ואווירה… הנה דוגמא למוזיקה שאנחנו אוהבים ומנגנים
איך נראית בעיניך המסיבה המושלמת ואם מי הייתם רוצים לחגוג במסיבה?
Document : המסיבה המושלמת היא כזאת שלא זוכרים כלום למחרת והכי היינו רוצים לבלות במסיבה עם הclash.
האמנית שהכי היינו רוצים לחגוג איתה היא MØ הדנית. אלבום הבכורה שלה, שיצא השנה, היה חגיגה של אלקטרו-פופ מרקיד וכיפי, וההופעות שלה (שתפסנו, לצערנו, רק בYOUTUBE) מראות שמדובר ברקדנית מוזרה אך מהפנטת, מה שבטוח הופך מסיבה אתה לחוויה.
אז אם אתם רוצים לחגוג עם רפלקטור, דוקומנט ולילה, כל מה שאתם צריכים לעשות זה לסמן attending באיוונט ולספר לנו בתגובות עם איזה אמן הכי הייתם רוצים לבלות ערב במסיבה.
רעש באוזן, יום ו' ה2.1, 21:00, האוזןבר, קינג ג'ורג' 48
פיט דוהרטי… נראה שהוא יודע לחגוג 🙂
השם שעולה לי לראש הוא מריל גרבוס מ-tune-yards. לפי המוזיקה שהיא עושה, היא נשמעת לי כמו בנאדם צבעוני ומשוגע במידה הנכונה. 🙂
קווין בארנס