אנחנו עפים על זה – חלוקת כרטיסים להשקה של Kids Fly
מה: KIDS FLY משיקים אלבום, פסאז, מוצ"ש, 29.11
מאת: איל פדר
אחת התופעות האהובות עלינו בזמן האחרון היא KIDS FLY. אנחנו אמנם משוחדים, כי אהבנו לפני גם את אורי שדה (הסולן) וגם את אומללה (שרבים מחבריה חברים בהרכב – כולל אוראל תמוז המפיק), אבל יש משהו בסאונד וביצירה שלהם שבדיוק בא לנו טוב עם החורף המתחיל.
תוסיפו למוזיקה המשובחת שלהם, שמשלבת אלקטרוניקה, גיטרות וקצב רקיד עם שירה עוצמתית של שדה, גם מימד ויזואלי – וקיבלתם את משהו שממש, ממש כדאי לבדוק. ההרכב חבר לאמנון רון מיפו קריאייטיב (קבוצה ומקום שבכלל שווה לעקוב אחריהם) ויחד הם הפכו את אלבום הבכורה של ההרכב לאפוס אודיו-ויזואלי מהפנט שלוקח את המאזין\צופה למחוזות רחוקים ומרתקים.
היצירה הזאת, מעבר לאיכות הגבוהה שלה, משקפת באיזשהו מובן את העתיד של המוזיקה בעידן האינטרנט. כשיוטיוב הוא פלטפורמת ההאזנה הפופולרית בעולם, המימד הויזואלי של המוזיקה חשוב לא פחות מזה הקולי. בניגוד לעבר, אז היה צריך להוציא קליפ רק ל"סינגלים" שינוגנו ב-MTV, היום כל שיר מקבל (בין אם ירצה ובין אם לא) גם וידאו, ובחירה להפוך את התוספת הזאת למשמעותית היא בחירה שאנחנו מאוד, מאוד בעדה.
צפו ביצירה המשותפת במלואה:
ביום שבת הקרוב ההרכב ישיק את האלבום במועדון הפסאז' באלנבי. איך היצירה הזאת תתורגם ללייב? יהיה מעניין מאוד לראות.
רוצים להיות שם? יש לנו שני כרטיסים בשבילכם.
תשאירו תגובה עם וידאו שאתם אוהבים ותכנסו להגרלה.
ההגרלה תסגר ביום שישי.
אני אני אני!!!
אני!
Lucy in the Sky with diamonds – The Flaming Lips …: http://youtu.be/a77SVKEXLQE
כן בבקשה!
Umlala – My Pdf Files (Official Video): http://youtu.be/reN5vaSADKQ