Lunacidal Tendencies
האם יכול להיות דבר כזה, "יותר מדי כישרון בהרכב אחד/ השלם קטן מסך החלקים"?
בהחלט, אבל לא במקרה הזה.
שחם אוחנה (פ'אנקנשטיין, עוזי רמירז), גבע אלון, שלומי אלון (הדג נחש), גדי אלטמן (בוטן מתוק בקרקס, the flying baby), אייל דיין (the greenbaums), אלרן דקל (פ'אנקנשטיין), איסר טננבאום (רוקפור, the flying baby, רמלה), רונן כוכבי (מרסדס בנד), שי פרידור (החולמים), ספי ציזלינג (האחים רמירז, פ'אנקנשטיין), סער קדם (נגה שלו), קותי, קרולינה, מיקה שדה ובריאן שטיינר.
- Lunacidal Tendencies
- כמה מהשמות הכי גדולים בסצינת הפ'אנק/גרוב/רוק של השנים האחרונות התאחדו סביב בריאן שטיינר ואלרן דקל – אשר החלו לעבוד על הפרויקט עוד ב-2006 – ויצרו יחד עם מפיק בינלאומי נחשב (Jamie Candiloro) אלבום מרהיב, צבעוני, ברמה הכי גבוהה של רוק'נרול, פולק וקאנטרי, נשמה לגווניה, גוספל, פאנקי, בלוז, ריתם'נ'בלוז, נגיעות ג'אזיות, גרוביות, אלקטרוניות ודאנסיות.
ביום רביעי הקרוב הם ישיקו את האלבום על במת הבארבי, יחד עם עוד כמה אורחים מכובדים:
מתן אשכנזי(המלצנו עליו יותר מפעם אחת), דני דורצ'ין, שאנן סטריט, יאיר סלוצקי, עוזי רמירז והמפיק הבינלאומי ג'יימי קנדילורו.
מופע פותח: Jerry Joseph
יש לנו שני כרטיסים בודדים לחלק לכם. תגובה, לייק או שיתוף יכניסו אתכם להגרלה אשר תוצאותיה יפורסמו ביום שלישי בערב.
Lunacidal Tendencies, רביעי 14.11, 21:30, בארבי.
אז כמה אנשים יהיו על הבמה?
יהיה גדול!
אחת ההופעות הכי אדירות שהיו באינדינגב האחרון!
וגם האלבום לא רע בכלל… 🙂
אשמח לכרטיס
נשמע לא רע בכלל. אני גם אשמח לכרטיס.
הם היו אדירים באינדינגב! מקווה להצליח להגיע להופעה.
נשמע מעניין. לצערי פספסתי את האינדינגב, אז אשמח לכרטיסים 🙂
נשמע מדהים
אחרי שנבצר ממני להגיע לאינדינגב בשנייה האחרונה סימנתי שתי הופעות – הבילויים (כבר יש כרטיס) ואותם.
נשמע מטורף, אפשר כרטיס?
בהחלט נשמע מסקרן 🙂
וואי, כמה זמן לא הייתי בהופעה
מעוניין מאוד לזכות
בהחלט כן
מתה ללכת לזה
אחרי שראיתי את פנקנשטיין ופאנסט על במה אחת (שהכילה אחוזים נכבדים מהרשימה למעלה) נשמע לי רעיון מצוין לחזור על החוויה, ולגוון קצת.
עכשיו, כשמסיים את המטלות האקדמיות וחוזר לאט לאט לחיים, נראה כמו זמן מצוין לעשות את זה. פ"ב אין לי, אבל בהטוויטר נראה לי שיהיו כמה מעוניינים, אפיץ שם.
קול! תנקס!
מדהים. כמה אנשים מוכשרים ביחד….
יס!
באינדינגב לא הייתה חולצה למידה שלי- מבטיחה לרכוש אחת עכשיו אם יהיה לי כרטיס….
אני רוצה ללכת
מלייקלקת…ת'שפתיים
הו, זה במקום האינדינגב שהפסדתי! אשמח לכרטיס.
קול.
אשמח ללכת להופעה וויהי
תגובה שכזאת
מהר, לפני שיגמר.
גמני רוצה!
אורן סגל ודימה קרופניקוב הם הזוכים. בדקו אינבוקסים. תודה לכולם על ההשתתפות.
ו… הישארו עמנו, כי אוטוטו עולה כאן עוד חלוקת כרטיסים 🙂
הי גם אני רוצה, עוד רלוונטי?